Мастършефове гостуват с Мастър меню в The View на 20-ти май

Men in the Kitchen е новият проект на трима от най-добрите участници в тазгодишното издание на кулинарното предаване. Кольо, Даниел и Николай са готвачи-любители с кулинарни умения, на които дори някои професионални готвачи биха могли да завидят.

Заедно с Мастър шефовете на ресторант The View, ви каним да изживеете емоцията на кулинарното предаване с нетрадиционно меню, специално създадено за вечеря на 20-ти май, което Кольо, Даниел и Николай ще приготвят и сервират с помощта на шеф Калоян Добрев, главен готвач на ресторант The View и неговия екип.

Четиристепенното меню, което Men in the Kitchen са сътворили специално за вас е следното:

Амюз буш

Гаспачо с фламбирана скарида, Гъши дроб и Сюзме

Предястие

Агнешки момици с пюре от краставица и сорбе от краставица

Основно ястие

Агнешки лозови сърми, речни раци и туршия

Десерт

Чийзкейк със сладко от череши и сорбе от вишни

Цена на менюто: 60 лв с ДДС

 

Подбрали сме по чаша вино, което си подхожда с всяко ястие и го допълва. Изберете пакет от четири чаши по 100 мл вино Аугео Фемили Естейт – совиньон блан, шардоне барел, розе и екскуизит розе и бутилка минерална вода Девин 750 мл на цена от 20 лв с ДДС на човек, или изберете напитките на място.

 

Включете се и в кулинарни игри по време на вечерята, като заявите желанието си да участвате заедно с вашата резервация.

 

Платете вашия куверт на място в брой или с карта до 18-ти май, петък. За плащане по банков път, моля пишете на verjinia.dimitrova@theview.bg.

 

Резервацията се счита за приета в момента на плащането на куверта.

 

Бъдете с нас на 20ти май за една вълнуваща и неповторима кулинарна вечер!

Начало на вечерта 19:30ч
Менюто ще се сервира в определени часове с начало 20:00ч

 

На събитието ще присъства фотограф. Може вашето лице да бъде заснето, като кадрите ще бъдат използвани за бизнес или рекламни цели. Със закупуването на куверт вие се съгласявате снимките да бъдат използвани по този начин. Ако имате възражения, моля да ги заявите на verjinia.dimitrova@theview.bg.