За нас

На височина от 85.2 метра, The View е ресторант със спиращи дъха гледки към София, модерен интериор,  изискана атмосфера и невероятно меню. Откритите тераси позволяват да откриете столицата от високо докато закусвате, опитвате ястията на бюфет през делничните дни или фантастичното а ла карт меню вечер или през уикендите.Екипът на ресторанта е голям и с много опит, натрупан в престижни ресторанти по света. Винаги използваме само висококачествени продукти в нашите ястия, което е и тайната на неповторимия им вкус.

The View e носител на приза Най-добър нов ресторант в София на #GoAwards за 2017 година и финалист в категория Обществен Интериорен Дизайн конкурса Dibla Design Awards. Кулинарните шедьоври на шеф Калоян Добрев и Стефан Стоев завоюваха награда за най-оригинално ястие, а в края на октомври The View бе в топ 3 на първото издание на конкурса „Моят любим ресторант в София“.

През юли 2018 се навърши една година откакто ресторанта отвори врати. За това време The View се утвърди като място за срещи с приятели и любими хора, за семейни и фирмени обяди и вечери, както и за организирани събития от бизнес закуски до коктейли за над 400 души.

Преоткрийте София от почти 360° с всички познати улици, както и тези, скрити от очите до сега.

Разположен в центъра на столицата, The View предлага панорамна гледка към града и разкрива неговата прелест. Насладете се на сутрешно кафе и закуска докато наблюдавате от високо забързания град. Обядвайте в компанията на забележителности като храм-паметник Александър Невски, булевард Витоша и НДК. Отбийте се за коктейл или чаша хубаво българско или чуждестранно вино след работа. Вечеряйте любувайки се на светлините на града.

Илиян Костов

главен готвач

Илиян е работил като готвач дълги години. Натрупва опит в ресторанти в Англия, където се научава на тънкостите на английската и азиатската кухня. Той обича да приготвя традиционни български рецепти. Философията му е да използва само висококачествени пресни продукти в ястията си. Илиян е специализирал в престижното кулинарно училище Le Cordon Bleu в Париж.​ 

Калоян Добрев

главен готвач А ла карт

Калоян започва кариерата си в един от ресторантите на Happy Bar and Grill в София. Продължава развитието си в ресторантите на Иван Манчев и Holliday Inn, като достига до позиция Junior Sous-chef под ръководството на chef Ларс Аугстен. След това се включва в екипа на Roberto’s restaurant в Хилтън Амстердам. В периода 2015-2017 е специализирал традиционна италианска кухня под ръководството на chef Франц Конде и екипът му. Любимата му кухня – българска, италианска, азиатска! Специализирал е в престижното кулинарно училище Le Cordon Bleu в Париж.​