За нас

На височина от 85.2 метра, The View е ресторант със спиращи дъха гледки към София, модерен интериор и изискана атмосфера. Откритите тераси позволяват да откриете столицата от високо докато закусвате, опитвате ястията на бюфет през делничните дни или фантастичното ни а ла карт меню вечер или през уикендите.

Преоткрийте София от почти 360° с всички познати улици, както и тези, скрити от очите до сега.

Разположен в центъра на столицата, The View предлага панорамна гледка към града и разкрива неговата прелест. Насладете се на сутрешно кафе и закуска докато наблюдавате от високо забързания град. Обядвайте в компанията на забележителности като храм-паметник Александър Невски, булевард Витоша и НДК. Отбийте се за коктейл или чаша хубаво българско или чуждестранно вино след работа. Вечеряйте любувайки се на светлините на града.

Илиян Костов

главен готвач

Илиан е работил като готвач дълги години. Той обича да експериментира като осъвременява традиционни български рецепти. Философията му е да използва само висококачествени пресни продукти в ястията си.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Калоян Добрев

ръководител екип А ла карт

Калоян започва кариерата си в един от ресторантите на Happy Bar and Grill в София. Продължава развитието си в ресторантите на Иван Манчев и Holliday Inn, като достига до позиция Junior Sous-chef под ръководството на chef Ларс Аугстен. След това се включва в екипа на Roberto’s restaurant в Хилтън Амстердам. В периода 2015-2017 е специализирал традиционна италианска кухня под ръководството на chef Франц Конде и екипът му. Любимата му кухня – българска, италианска, азиатска!

Елена Тодорова

зам. главен готвач и ръководител Студена кухня

Елена е специалист по студена кухня и кетъринг. Сериозен опит в кулинарията натрупва в
петзвездния хотел Холидей Ин София, където работи дълги години. Сладкарството й е хоби.
Фаворит й е европейската кухня, по-специално предложенията от българската национална кухня.