Работно време на The View през декември

Коледните и новогодишни празници предстоят и това ще повлияе на работното ни време през някои декемврийски дни. Резервирайте маса за декември поне 3 дни по-рано, за да сте сигурни, че можем да ви посрещнем и настаним за вечеря.

На 5 декември, вторник, The View ще бъде затворен за вечеря заради частно парти.

На 6 декември, сряда, извънредно обяда ще продължи до 14ч, след което ресторантът ще бъде затворен за частно събитие до 17:30ч. Направете вашата резервация за никулденска вечеря за след 18ч! Ще можете да опитате специалните ни рибни предложения на деня.

На 14 декември, четвъртък, The View бъде преобразен заради фирмено частно събитие. Заради това няма да работим за вечеря.

The View няма да работи за вечеря и на 16 и 17 декември заради частни коледни партита.

 

Около празниците The View ще остане затворен на 24 декември, но ще работим с неделно работно време между 10:00 и 23:30ч на 25, 26 и 27 декември. Резервирайте от рано, за да отпразнувате Коледа или именния си ден!

На 31 декември отваряме в 19ч, за да отпразнуваме заедно Нова година! На 1ви януари ще почиваме през целия ден, а от 2 януари продължаваме със стандартното си работно време.

 

Обадете се на 02 494 0241 за информация кога предстоят събития и за да резервирате маса при нас. Благодарим за вашето разбиране и ви очакваме в The View скоро!