БНР Радио София директно от The View

Редакторът в БНР Радио София Петя Зунгорлиева и нейния екип излъчиха предаване на живо от ресторант The View. В интервюто се включи Николай Коев, организатор на Sofia Restaurant Week, който разказа за близо 5 000 души, направили резервации в рамките на фестивала. Над 300 избраха именно The View, за да опитат двете специални менюта.

Стефан Стоев, заместник главен готвач на The View, отговори на въпросите на водещата като без какво не може в една кухня и какво вдъхнови създаването на менютата за фестивала. „Предястието на първото меню е верин – от френски означава ястие в чаша. Рецептата пък е италианска, което показва комбинациите от вкусове и европейски рецепти, които приготвяме в The View“, разказа той. “Няколкото „етажа“ на ястието правят препратка към високите етажи, на които се намира ресторанта, който е и най-висок в цялата страна”, добави той. Цялото интервю имате възможност да чуете тук, а очакваме и видео от участието!